Back on Board!!!

Board rules and such. Read before posting.
User avatar
Arseny
Posts: 2725
Joined: Fri Jul 03, 2009 4:42 am
Location: Saint-Petersburg, Russia

Re: Back on Board!!!

Post by Arseny »

Everything is ok, my congratulations.
But ...are there any alternative skins/styles available?..

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8820
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

No. If you want one let me know which one. I can add it.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
krokodil
Posts: 675
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:46 pm

Re: Back on Board!!!

Post by krokodil »

I have a question. Is it normal when I attach a picture sometimes my Ipad is blocked for longer time (less than a minute) before I can select the picture for upload. It is quite new to me..
Greetings from Austria
E.T.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8820
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

Does it do the same thing in other websites?
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
krokodil
Posts: 675
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:46 pm

Re: Back on Board!!!

Post by krokodil »

Not really, or at least I did not recognized such delay when I upload something. Sometimes, there are delays because of cookies or what, but normally not in the middle of writing or uploading.
I will check.

Thanks
Greetings from Austria
E.T.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8820
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

Hmmm.....Does the same thing happen on other devices - phone/laptop/desktop?
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8820
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

test
ttnut_logo_original.png
ttnut_logo_original.png (11.04 KiB) Viewed 88 times
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
krokodil
Posts: 675
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:46 pm

Re: Back on Board!!!

Post by krokodil »

Test from me. I downloaded the PNG.
It is now on my Ipad and will try to upload. It is a PNG on the tablet and is attachable normally.
IMG_4696.PNG
IMG_4696.PNG (11.04 KiB) Viewed 80 times
Greetings from Austria
E.T.

User avatar
krokodil
Posts: 675
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:46 pm

Re: Back on Board!!!

Post by krokodil »

The 2nd test


No, it does not work. The size is just 16 KB (and there was again a longer delay at upload).
The place inline does not appear. It seems that there is a difference between Apple PNG and Windows PNG. Your PNG is working, my one does not.
Greetings from Austria
E.T.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8820
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

I'm using Apple as well. The images are coming from my iMac.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

Post Reply

Return to “About The Board”