Back on Board!!!

Board rules and such. Read before posting.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

Bigelov wrote:
Sun Jun 07, 2020 9:07 pm
The last couple of days, when trying to login, I had a "Secure connection failed" error in both Firefox and Chrome. I cant find the gallery to post images, but the Firefox error link sent me here:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/se ... =inproduct

The first image on the page, under "Secure connection cannot be established" was what I was getting, but I can obviously login now!
That *should* be gone now. I've updated server settings and no longer experience it.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
MacG
Posts: 1127
Joined: Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Location: Dresden, Germany

Re: Back on Board!!!

Post by MacG »

I have cleared the FF cache and the login works now. But this problem still exists at the moment.
MacG wrote:
Fri Jun 05, 2020 5:00 am

I have the same with FF 76. When I come to https://www.ttnut.com/ old content is shown. If I logged in then also shown the old content when I open https://www.ttnut.com/ in a new tab. The site shows me also as not logged in. Reload -> all is fine.

We are patient. I hope you can fix the problems.
Also with other links. At https://www.ttnut.com/index.php "* Undergoing Maintenance *" is displayed before I reload. It is strange, the cache was empty. Do you use a server cache?
Lok-n-Roll.de - we send worldwide :wink:

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

MacG wrote:
Mon Jun 08, 2020 4:33 am
I have cleared the FF cache and the login works now. But this problem still exists at the moment.
MacG wrote:
Fri Jun 05, 2020 5:00 am

I have the same with FF 76. When I come to https://www.ttnut.com/ old content is shown. If I logged in then also shown the old content when I open https://www.ttnut.com/ in a new tab. The site shows me also as not logged in. Reload -> all is fine.

We are patient. I hope you can fix the problems.
Also with other links. At https://www.ttnut.com/index.php "* Undergoing Maintenance *" is displayed before I reload. It is strange, the cache was empty. Do you use a server cache?
Yes, server caching is used. However, I clear the server cache after every change I make. If reloading fixes it, it's the FF cache that's the problem - because reloading a page does not instruct the server to bypass its own cache.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

Something just dawned on me - on Chrome I have logout issues on tt-board.com as well....
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
RodTT
Posts: 399
Joined: Wed Jun 28, 2017 4:06 pm
Location: Northampton, England
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by RodTT »

I've just come back to my ttnut screen to find I'd been kicked out and had to log back in.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

RodTT wrote:
Mon Jun 08, 2020 10:50 am
I've just come back to my ttnut screen to find I'd been kicked out and had to log back in.
That's ok. I updated the site cookies and cleared all sessions so when you come back you get the latest cookie (which reflects the latest server settings.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

test test
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

User avatar
P_I
Posts: 1
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:51 pm

Re: Back on Board!!!

Post by P_I »

ConducTTor wrote:
Mon Jun 08, 2020 1:36 pm
test test
So far so good for me. 👌🤞
Normal people… believe that if it ain’t broke, don’t fix it. Engineers believe that if it ain’t broke, it doesn’t have enough features yet. – Scott Adams

User avatar
MacG
Posts: 1127
Joined: Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Location: Dresden, Germany

Re: Back on Board!!!

Post by MacG »

ConducTTor wrote:
Mon Jun 08, 2020 7:50 am
Yes, server caching is used. However, I clear the server cache after every change I make. If reloading fixes it, it's the FF cache that's the problem - because reloading a page does not instruct the server to bypass its own cache.
My mistake, the FF cache was not cleared. I forgot to "save changes" to confirm that the ttnut cache has to been cleared.
Lok-n-Roll.de - we send worldwide :wink:

User avatar
ConducTTor
Site Admin
Posts: 8823
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA
Contact:

Re: Back on Board!!!

Post by ConducTTor »

:thumbup:
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.

Post Reply

Return to “About The Board”