Flakey System

Board rules and such. Read before posting.

Flakey System

Postby Bill Dixon » Thu Aug 17, 2017 6:33 pm

TT-Nut was very flakey last night.

Server errors, Too Many Connections messages, kicking me out without sending messages.

A temporary issue I hope.
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 917
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Flakey System

Postby AstroGoat760 » Thu Aug 17, 2017 8:33 pm

Bill Dixon wrote:TT-Nut was very flakey last night.

Server errors, Too Many Connections messages, kicking me out without sending messages.

A temporary issue I hope.

I had the same issue, I figured it was my connection acting up again. So far everything seems to be ok now.
Course Set, Speed - Maximum Warp, PUNCH IT!
User avatar
AstroGoat760
 
Posts: 2871
Images: 0
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:07 pm
Location: Bowdon, Georgia, USA

Re: Flakey System

Postby Bill Dixon » Thu Aug 17, 2017 9:42 pm

AstroGoat760 wrote:
Bill Dixon wrote:TT-Nut was very flakey last night.

Server errors, Too Many Connections messages, kicking me out without sending messages.

A temporary issue I hope.

I had the same issue, I figured it was my connection acting up again. So far everything seems to be ok now.

Still a bit of a problem today.
Looks more like a server issue.
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 917
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Flakey System

Postby AstroGoat760 » Sun Sep 17, 2017 11:01 pm

More issues today:

I kept getting error messages when trying to post posts.
Course Set, Speed - Maximum Warp, PUNCH IT!
User avatar
AstroGoat760
 
Posts: 2871
Images: 0
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:07 pm
Location: Bowdon, Georgia, USA

Re: Flakey System

Postby TiTan downunder » Mon Sep 18, 2017 12:21 am

Things seem to be a bit weird trying to post.

Ian
TiTan downunder
 
Posts: 199
Images: 0
Joined: Tue Jun 22, 2010 11:14 pm
Location: NSW Australia

Re: Flakey System

Postby Arseny » Mon Sep 18, 2017 12:50 am

I have an SQL error just now, but another one.

"Data too long for column 'config_value' at row 1 [1406]" while trying to read "TT Scale Farm Stuff" topic
User avatar
Arseny
 
Posts: 2517
Joined: Fri Jul 03, 2009 4:42 am
Location: Saint-Petersburg, Russia

Re: Flakey System

Postby AstroGoat760 » Mon Sep 18, 2017 1:29 pm

Here is the error message I get when I post anything now:
TTnut Error shot 18Sep17.jpg
Course Set, Speed - Maximum Warp, PUNCH IT!
User avatar
AstroGoat760
 
Posts: 2871
Images: 0
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:07 pm
Location: Bowdon, Georgia, USA

Re: Flakey System

Postby Richard-B » Tue Sep 19, 2017 2:20 am

Similar error message here:
SQL Error.png
SQL Error
---------------------------------------------------------
Richard Brennan - http://www.tt-west.com
Somewhere between Shenzhen and Budapest...
User avatar
Richard-B
 
Posts: 749
Images: 1
Joined: Sun Oct 11, 2009 5:29 pm
Location: San Leandro, CA

Re: Flakey System

Postby AstroGoat760 » Tue Sep 19, 2017 3:20 pm

AstroGoat760 wrote:Here is the error message I get when I post anything now:
TTnut Error shot 18Sep17.jpg

I get the same error message when using my iPhone to post as well, so I am wondering what it is doing to get the error messages.
Course Set, Speed - Maximum Warp, PUNCH IT!
User avatar
AstroGoat760
 
Posts: 2871
Images: 0
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:07 pm
Location: Bowdon, Georgia, USA

Re: Flakey System

Postby TTTerrific » Wed Sep 20, 2017 7:34 pm

I, too, got an SQL error on my latest post (0-4-0 motor). I tried a second time posting and got the same error message. I thought--"the hell with it!" and left the forum for a while. When I went back to the forum about an hour later--SURPRISE--both posts (identical) were on the forum. I deleted one of them. Strange indeed.
TTTerrific
 
Posts: 127
Joined: Mon Feb 14, 2011 2:14 am
Location: Hollister, California

Next

Return to About The Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests