ESU LokProgammer and other brand chips

ESU LokProgammer and other brand chips

Postby ConducTTor » Sat Jul 24, 2010 5:38 pm

Is the ESU LokProgrammer compatible with other brands of decoders? I have 1 Kuehn and 1 DigiTraxx chips that I want to change the settings of. Thx
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8295
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: ESU LokProgammer and other brand chips

Postby Dibbedabb » Sat Jul 24, 2010 6:32 pm

The ESU support forum says, LokProgrammer can only change ESU decoders. And in my opinion it's mainly thought for changing sound decoders. Why don't you use an ordinary command station?
User avatar
Dibbedabb
 
Posts: 183
Joined: Fri Jan 15, 2010 9:40 am
Location: Cologne / Germany

Re: ESU LokProgammer and other brand chips

Postby ConducTTor » Sat Jul 24, 2010 6:53 pm

Dibbedabb wrote:The ESU support forum says, LokProgrammer can only change ESU decoders. And in my opinion it's mainly thought for changing sound decoders. Why don't you use an ordinary command station?



Thank you! That's what I thought but wanted to double check. The command station is a simple Lenz (the one Tillig sold some years ago) and I like the PC interface of the LokProgrammer. I'll use the command station I guess.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8295
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: ESU LokProgammer and other brand chips

Postby Dibbedabb » Sat Jul 24, 2010 6:58 pm

Sorry, I meant any command station, not the command station... ;)
User avatar
Dibbedabb
 
Posts: 183
Joined: Fri Jan 15, 2010 9:40 am
Location: Cologne / Germany


Return to Electric / DCC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron