Board Suggestions / Problems

Board rules and such. Read before posting.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby AstroGoat760 » Mon Sep 18, 2017 10:05 am

MacG wrote:I have some problems with the Board.

SQL ERROR [ mysql4 ]

Data too long for column 'config_value' at row 1 [1406]


at the invocation of the topics:
astrogoat-s-2017-tt-scale-resolutions-t2864.html
tt-scale-farm-stuff-t2770.html

Strange, I only got those messages when I posted the latest posts in those threads.
Course Set, Speed - Maximum Warp, PUNCH IT!
User avatar
AstroGoat760
 
Posts: 3445
Images: 0
Joined: Fri Jul 24, 2009 8:07 pm
Location: Minnesota, USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby MacG » Mon Sep 25, 2017 2:12 pm

Today, there is no problem more. :grin:
User avatar
MacG
 
Posts: 777
Images: 11
Joined: Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Location: Dresden, Germany

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Sun Oct 01, 2017 10:46 pm

Sorry to reply so late on this. I got a few emails about it and fixed.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8293
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Murad » Mon Jan 15, 2018 2:43 pm

I have a problem with embeding youtube videos to posts. I do use [ youtube][/youtube ] tags but they doesn't work (((
Here is an example
video-sw1200-module-master-exibition-moscow-t3082.html#p42368
WTB any of the HP Products locomotive parts
Murad
 
Posts: 126
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:32 pm
Location: Moscow, Zelenograd, Russia

Re: Board Suggestions / Problems

Postby MacG » Mon Jan 15, 2018 4:22 pm

You must only put the symbols behind the = between the [youtube][/youtube]

Code: Select all
[youtube]w9OsXvTWars[/youtube]

But it doesn't work. :(
User avatar
MacG
 
Posts: 777
Images: 11
Joined: Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Location: Dresden, Germany

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bernd » Mon Jan 15, 2018 5:14 pm



Works for me.

Bernd
Image
User avatar
Bernd
 
Posts: 824
Images: 27
Joined: Wed Sep 02, 2015 8:43 am
Location: Rochester, New York

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Murad » Tue Jan 16, 2018 2:02 pm

Not really
Attachments
11111.JPG
WTB any of the HP Products locomotive parts
Murad
 
Posts: 126
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:32 pm
Location: Moscow, Zelenograd, Russia

Re: Board Suggestions / Problems

Postby MacG » Tue Jan 16, 2018 2:54 pm

At Firefox 57 I have a yellow attention sign at the lock. If I click on it >> "Connection is not secure" >> right "Connection details" and then I have disabled it. Youtube is now visible.
User avatar
MacG
 
Posts: 777
Images: 11
Joined: Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Location: Dresden, Germany

Previous

Return to About The Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests