Board Suggestions / Problems

Board rules and such. Read before posting.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Christtking » Wed Dec 17, 2014 8:34 pm

Thanks guys for the advise! It did not do it on this thread. Went like a knife thru butter! System clean up time! I am behind with a lot of posts.
Christtking
 

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Wed Dec 17, 2014 11:50 pm

There is definitely something wonky going on but I haven't been able to pin-point it. I believe the hosting company's database servers go down from time to time. I may move the site to another company at some point if it annoys me enough.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8354
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Christtking » Tue Dec 23, 2014 11:54 am

To all members: Nice knowing you guys! I apologise to LVG1 that I blew up this year for a stupid reason, like I mentioned I apologized to him, it was my fault. We made up. Let's put everything behind us! I do not want to upset anyone anymore with my worthless photos, questions and comments. To jp and all the members I wish you guys Happy Hollidays, Merry Christmas and a Happy New Year!
Christtking
 

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Arseny » Tue Apr 07, 2015 7:29 am

ConducTT, can you create "Inter-Action Enterprises" sub-section in "TT Scale Models" section?
I want to post review concerning Fort Langley station...
User avatar
Arseny
 
Posts: 2656
Joined: Fri Jul 03, 2009 4:42 am
Location: Saint-Petersburg, Russia

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Tue Apr 07, 2015 5:23 pm

Done.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8354
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Thu Aug 25, 2016 3:30 pm

Is anyone experiencing partial loading of attachments? Last few days it seems like only some of the images for posts are loading.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8354
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby TiTan downunder » Fri Aug 26, 2016 1:45 am

I had that problem beginning of month when I tried to load shots of the company house / kit. I figured it was because I has used the newer Canon camera and they were large MB shots. Re - did the shots with old camera and still took time and a couple of goes to load but eventually got there.

Ian
TiTan downunder
 
Posts: 260
Images: 0
Joined: Tue Jun 22, 2010 11:14 pm
Location: NSW Australia

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Fri Aug 26, 2016 9:19 am

ConducTTor wrote:Is anyone experiencing partial loading of attachments? Last few days it seems like only some of the images for posts are loading.


Maybe I should be more specific - I mean when you're viewing a post and only some of the images show.
What people think: "liberals/conservatives are ruining my country"
What the powerful know: divide and conquer
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8354
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby CN-TT » Fri Aug 26, 2016 9:47 am

ConducTTor wrote:
ConducTTor wrote:Is anyone experiencing partial loading of attachments? Last few days it seems like only some of the images for posts are loading.


Maybe I should be more specific - I mean when you're viewing a post and only some of the images show.


You're not alone. Same here.
User avatar
CN-TT
 
Posts: 377
Images: 99
Joined: Mon Mar 10, 2014 2:51 pm
Location: Vancouver, B.C.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bernd » Fri Aug 26, 2016 12:27 pm

Working fine for me. Using Windows 10 on an Envy HP portable.

Bernd
Image
User avatar
Bernd
 
Posts: 877
Images: 27
Joined: Wed Sep 02, 2015 8:43 am
Location: Rochester, New York

PreviousNext

Return to About The Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests