Board Suggestions / Problems

Board rules and such. Read before posting.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Fri Sep 20, 2013 6:04 pm

I changed the permissions for search last night (active topics runs by search) to not be allowed for unregistered users. I did this because bots abuse the system and degrade server performance. I have no problem viewing active topics. Are you logged in when you click that link?
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bill Dixon » Fri Sep 20, 2013 8:11 pm

ConducTTor wrote:I changed the permissions for search last night (active topics runs by search) to not be allowed for unregistered users. I did this because bots abuse the system and degrade server performance. I have no problem viewing active topics. Are you logged in when you click that link?


No I am not. I jump in from time to time when I am not at home so I am not usually logged in.
I'll get used to logging in all the time I am at the site.
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 1308
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Fri Sep 20, 2013 8:35 pm

You can also check the "keep me logged in" (or whatever the verbiage is) checkbox when logging in. That way you never have to do it. It's what I do.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bill Dixon » Sat Sep 21, 2013 12:09 am

I am having trouble adding attachments to a post.
I can upload one attachment.
When I try to add a second one, it fails with a "invalid image format' error.

What's up?
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 1308
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Sat Sep 21, 2013 10:09 am

What are the file types you're trying to attach?
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bill Dixon » Sat Sep 21, 2013 11:04 am

ConducTTor wrote:What are the file types you're trying to attach?

I am using jpgs.

It doesn't matter what order I try it always fails on the second image.

So if I have tow images; 1 and 2.

Start the post with some text. Then upload image 1. Add more text.
Try to up load image 2.
- Kicked out of the edit screen with the error message.

So start over.
Start with text. Upload image 2. Add more text.
Try to upload image 1.
- Kicked out of the edit screen with the error message.

Didn't have this problem a week a go.
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 1308
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Sat Sep 21, 2013 11:19 am

Strange. Let me look into it.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby Bill Dixon » Sat Sep 21, 2013 11:35 am

ConducTTor wrote:Strange. Let me look into it.

My home computer is acting up so I will try again later today at work with the same images to see if it is the computer.
Regards
Bill Dixon
TT-Tracks
North Vancouver, BC
Bill Dixon
 
Posts: 1308
Joined: Mon Mar 15, 2010 10:57 pm
Location: North Vancouver, B.C.

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Sat Sep 21, 2013 11:36 am

Alright, I get the same thing. Will figure it out and let you know when it's fixed.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

Re: Board Suggestions / Problems

Postby ConducTTor » Sat Sep 21, 2013 11:43 am

Try it now - it should be fixed.
My website: https://www.ttnut.com
It's the website you're already on. But if you want to be even more on it, click the link.
User avatar
ConducTTor
Site Admin
 
Posts: 8665
Images: 13
Joined: Sat May 23, 2009 4:52 pm
Location: Atlanta GA USA

PreviousNext

Return to About The Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests